Materieel

Materieel wordt afgestemd op de vraag van het werk. HSM beschikt over een volwaardig machinepark. Het materieel dat operationeel is, verkeert in uitstekende conditie. De bedrijfszekerheid is optimaal. Afstelling en dagelijks onderhoud zijn essentieel en krijgen veel aandacht. Uitval van machines is minimaal en vervangende machines staan altijd paraat.

 

Door machines voor incidentele werkgangen in poules te laten rouleren kan flexibel en efficiënt gewerkt worden. Omdat we over veel materieel en voldoende medewerkers beschikken, kunnen we vlot en flexibel vervanging regelen bij tijdelijke uitval van machines of mensen. Bij onverwachte uitval van ingepland materieel kan een beroep worden gedaan op reservere machines. 

HSM zet in op CO2 vermindering en heeft in dit kader een CO2 Prestatieladder niveau 5 Certificering. Voor zover mogelijk én verantwoord, gebruikt HGM elektrisch materieel en gereedschap. 

 

Omdat we al jarenlang actief zijn (golfbanen en sportvelden) en een goede landelijke dekking hebben, zijn we in staat geweest om een betrouwbaar lokaal netwerk van ondersteunde bedrijven te ontwikkelen. Naast deze lokale partners kunnen wij door de omvang van ons bedrijf rekenen op snelle en betrouwbare leveringen en service van onze vaste leveranciers. 

 

 

Financieel voordeel

Het is financieel voordeliger om onderhoudswerkzaamheden waarvoor machines nodig zijn zoals maaiers en trekkers uit te besteden aan HSM. Wilt u weten hoe dat in elkaar zit, neem dan vrijblijvend contact met ons op.